PROJECTEN

Van transformatie tot nieuwbouw

Portfolio

De exploitatie en ontwikkelingsportefeuille laat alle typen en schaalniveaus van ontwikkeling en realisatie zien, van transformatie tot nieuwbouw. Daarbinnen ligt een accent op residentieel en commercieel vastgoed in een binnenstedelijke context. Het betreft woningen, kantoorgebouwen en bedrijfsruimtes. Bij voorkeur wordt gezocht naar een combinatie van segmenten met een aanvullend programma en basisvoorzieningen uit de overtuiging dat een goede mix de waarde van een project versterkt.

Cornelis

Amsterdam Nieuw West
Ontwikkeling van een vrijstaand residentieel gebouw met 85 koopwoningen en een commerciële plint. Het wordt een dynamisch gebouw in het vernieuwingsgebied Lelylaan, met een mix van wonen, kleinschalige bedrijfsruimten en voorzieningen. (meer…)

Vitae Villas

Benahavís, Spanje
In exclusieve urbanisaties aan de Costa del Sol geroemd om hoge liggingen, spectaculaire uitzichten, en omgeven natuurgebieden worden op verschillende locaties unieke Vitae Villas ontwikkeld in Benahavis. (meer…)

De Hooghe Delft

Nieuw Delft
In het stadsdeel Nieuw Delft verrijst een unieke multifunctionele toren met een robuust uiterlijk onder de naam De Hooghe Delft. (meer…)

Geuzenpark

Hilversum Centrum
De Korte Noorderweg is een bedrijventerrein van ca. 14.000m2 in Hilversum, dat de komende jaren getransformeerd zal worden naar een gemengd woon-werkgebied. (meer…)

Nieuw Legmeer

Amstelveen Zuid
Legmeer is een bedrijventerrein in Amstelveen-Zuid, dat de komende jaren getransformeerd zal worden naar een modern, multifunctioneel gebied en dat ruimte zal bieden voor ruim 3.000 woningen en een groot aantal nieuwe voorzieningen.

Slotervaart

Amsterdam Nieuw West
Amsterdam kent een groot tekort aan wonen plus zorg. Prosperity werkt met de gemeente Amsterdam aan een gebiedsgerichte transformatie en herontwikkeling van bestaande bebouwing naar een modern woon-zorgconcept van ca. 12.000 m² BVO.

Jansweg 50

Haarlem
Transformatie en renovatie van een saunacentrum naar woningen. Het verouderde saunacomplex met zwembaden wordt gerenoveerd tot 5 luxe woningen. Het pand ligt in het centrum van Haarlem tussen het oude centrum en het station.

Caliskamp

Laren
Herontwikkeling van bedrijventerrein naar woonwijk

Reinier Claeszenstraat

Amsterdam De Baarsjes
Herontwikkeling naar 3 luxe appartementen waarvan 1 gezinsappartement en 2 eenpersoonsappartementen.

Lomanstraat

Amsterdam Oud Zuid
Herontwikkeling van 3 woningen naar 8 luxe appartementen. Waarbij het gehele pand gerenoveerd is inclusief nieuwe fundering, dak en kozijnen. (meer…)

Piedra de la Ciudad

Malaga, Spanje
In het centrum van Malaga en langs de kust in de historische wijken van Pedregalejo en El Palo, worden verschillende transformaties en renovaties gerealiseerd voor de verkoop en verhuur. (meer…)

Vinkenstraat

Zaandam
Een nieuwbouwproject van 15 vrijesectorwoningen. Vanwege de sloop van 2 bestaande gezinshuizen ontstaat ruimte voor deze complexe binnenstedelijke ontwikkeling. Door te verdichten in de binnenstad van Zaandam realiseren we 15 vrijesector appartementen.

Florijnburg

Nieuwegein
Grootschalige transformatie van riant kantoorgebouw naar een woongebouw met 29 appartementen met gemeenschappelijke ruimtes. Het complex wordt volledig gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen.

Jansweg 52

Haarlem
Rijksmonumentaal kantoorpand in het centrum van Haarlem aan de gracht wordt gerenoveerd tot luxe woningen. Met behoud van authentiek detail gerenoveerd tot 4 woningen het hogere segment.

De Lairessestraat

Amsterdam Oud Zuid
Een verouderd 3-laags bovenhuis wordt omgezet in 3 zeer luxe appartementen in Amsterdam Oud-Zuid.

Fokke Simonszstraat

Amsterdam Centrum
Simonsz is een boutique appartementencomplex gelegen aan de Fokke Simonszstraat, een kleine binnenstedelijke locatie in het centrum van Amsterdam. (meer…)

Surinameplein

Amsterdam West
Het voormalig politiebureau aan het Surinameplein is getransformeerd en gerenoveerd naar een creatieve kantoorruimte. (meer…)